Engang troede jeg, at jo mere kompetent jeg var til at rumme og hjælpe andre, des mere accepteret og elsket ville jeg være både fagligt og privat. Jeg sov meget lidt, var altid på farten med arbejde, uddannelse, sport og sociale arrangementer og spiste efter skiftende slankeråd, frem for efter min krops behov og nydelse.

 

Jeg løb for ikke at mærke mig selv

Set i bakspejlet levede jeg i overhalingsbanen. Og jeg løb stærkt – alt for stærkt! For ikke at mærke mig selv, min krop, mine følelser – min power og smerte! Men jeg var også afskåret fra den kærlighed og frihed, kvaliteterne og det potentiale, som ventede på at blive forløst.

Jeg havde bulimi og var godt på vej ind i en depression. Først da min krops basale funktioner begyndte at stå af, forstod jeg noget var galt og rakte ud efter hjælp. Min indre rejse og healing blev skudt i gang. Med kærlig assistance fik mine følelser og krop taletid. Jeg begyndte at mærke en sandhed dybt inde i mig, som alt for længe var blevet overhørt. I dag er jeg taknemmelig for, at min krop sagde fra, så jeg undgik at blive alvorligt syg!

 

Indre opgradering – jeg blev mor!

Næste niveau af min indre rejse blev igangsat i 2013, hvor jeg blev gravid og mor. Bedst som jeg følte, jeg som single havde lært at favne og respektere mig selv, blev jeg tilbudt en opgradering: også at kunne mestre det som mor og i en familie. Velvidende om og velbevandret i alle mine mønstre, hoppede jeg i med begge ben endnu engang! Og nåede liiiige netop at få hevet mig selv op, inden jeg ramte bunden. Min datter og nære relationer er mine største læremestre. De spejler ALT i mig, mine mønstre og alt det jeg engang lukkede ned for, som trænger til at blive husket, følt, favnet og kigget på med kærlighed.

 

Spiritualitet og seksualitet

2012 opdagede jeg at min seksualitet er noget af det reneste og fineste i mig – en stor del af min essens. Siden da har jeg været på en indre rejse, for at lære, nedbryde uhensigtsmæssige mønstre, møde og leve fra mit hjerte samt favne livet og mysteriet i mit køn – og ikke mindst at forene de to. På rejsen har jeg mødt, forløst og healet gammel smerte – fysisk som følelsesmæssigt. Rejsen er on-going og selvom det til tider føles som om, jeg famler mig frem, VED jeg, at jeg er på vej HJEM. Skridt for skridt åbner jeg mig for mere nydelse og dybere relationer . Jeg føler mig mere levende, kreativ og fri. Og jeg har rejst længe nok til at vide, at for mig er spiritualitet og seksualitet i sin reneste essens kærlighed og ét. Lige som alt andet.

 

Taknemmelighed

Jeg er dybt taknemmelighed for mit mod til at se mig selv i øjnene og kigge på min del af ubalancen i mine relationer, for mine faglige redskaber og for den kærlig støtte jeg får fra mine kære. Selv om rejsen ikke altid er hverken køn eller let, mærker jeg at hvert skridt, selv omvejene og blindgyderne jeg ind i mellem vælger, bringer oceaner af læring, visdom og nærhed med mig selv og dem jeg holder af. En livs lang rejse, som jeg synes er uendelig smuk.

 

Jeg vil hellere være autentisk og troværdig end perfekt!

Nu ved jeg, at det er vigtigere at være autentisk og troværdig end at være kompetent.
Både fagligt og personligt er det min erfaring, at eventyret og magien først begynder at folde sig ud, når man står ved den, man er – både i den bedste og i den mindre kønne udgave. Når man tager ansvaret for og giver kærlighed til hele pakken.

 

Jeg tror på:

  • Kærligheden
  • at vi er her, for at huske hvem vi ER, nyde og ære livet samt lære at vikle os ud af egoets og samfundets spind
  • at HJEM er en følelse indeni og det er vores ansvar at leve et liv, der giver mening – for os
  • evolution og på at vi skal VÆRE den forandring, vi ønsker at se i verden
 

Som kvinde, kropsterapeut og healer ønsker jeg at bidrage til en verden, hvor alle føler sig elsket, værdige, forbundne, frie og trygge – i sig selv, i deres relationer og i livet.

Vil du være medskaber denne verden ved at turde være dig, med alt hvad du er? Så kom med – der er SÅ meget brug for alles bidrag!!!

 

Kærligst Tanja

Den formelle del af mit CV kan du læse her.

Livet 1978- ?
Privat og fagligt stiller livet dagligt mange lærings- og udviklingsmuligheder til rådighed både gennem de udfordringer jeg selv møder og de mennesker, der modigt deler deres kærlighed, viden, sårbarhed og udfordringer med mig. Alt sammen elementer, der bidrager og/eller udfordrer mig i at tage ansvar, være troværdig og være autoriteten i mit liv.


2019 – 2021:

Mentoring og onlinekurser hos Chris Bale, Sexalkymist, energiarbejder og mentor.

2019 – 2021:

Mentoring og onlinekurser hos Genevieve, Sex- og EroticBlueprintcoach.

2019 – 2021:
Mentoring og onlinekurser hos Sofia Sundari, Forfatter og mentor i Seksuel energi og Ren spiritualitet.

2017 – 2018:
Mentoring og onlinekurser hos Dr. Saida Desilet, Seksualitet, erotisk intelligens, gourmet relationer.

2017 – 2018:
Mentoring og onlinekurser hos Dr. Shefali Tsabary, Bevidst forældreskab, relationer og levevalg.

2017 – 2018:
Mentoring og onlinekurser hos Suzi Lula, Selvomsorg, intimitet og moderskab.

2016 – 2018:

Spirituelt Mentorforløb hos Pernille Bretton Meyer.

2016:

Assistent på Leading energy & essence practitioner LEEP hold 8.

2013 – 2015:

Kropsterapeut – Omnitherapy. Har givet mig enkle og effektive kropsterapeutiske redskaber til at støtte klienterne i deres rejse hjem til sig selv og til at frigøre de blokeringer, der forhindrer deres kvaliteter i at komme i spil.

2012:

Leading energy & essence practitioner LEEP. Har givet mig redskaber til at præcisere samt skærpe personlige og faglige kompetencer og føre dem ud i livet og ikke mindst til at tage lederskab.

2010 – 2011:

Modul 1 og 2, Graduationsterapi. Terapien tilbyder en meget smuk og helt essentiel viden og forståelse om kærligheden, som er ekstremt vigtig i forhold til klarlægning og behandling af alle følelsesmæssige ubalancer.

2009 – 2011:

Kropsterapeut uddannet ved Body-sds A/S. Har udstyret mig med behandlingsteknikker og en tilgang, som skaber langt bedre fysiske resultater samt behandlingsforløb med større helhed, forståelse og dybde, der giver mening for mig.

2006 – 2008:

Holistic Nutrition & Lifestyle coach (HLC 1+2), Chek Institute USA. Har givet mig viden om betydningen af bl.a. vejrtrækning, stressniveauer, væskebalance, søvn, fordøjelse og kostens kvalitet i forhold til heling af skader, en sund krop samt et højt niveau af energi og livskvalitet.

2000 – 2006:

Bach. grad i Fysioterapi, Fysioterapeutskolen i Århus.

Exercise coach, Chek Institute USA. Har givet mig en basal viden om kroppens anatomi, fysiologi og sygdomslære, ekspertise omkring kroppens holdning, bevægelser og funktioner, samt deres påvirkning og belastninger af kroppen i forbindelse med arbejde, sport og fritid. En viden, der også har udstyret mig med evnen til at forstå og kommunikere med det etablerede lægesystem