6 timers workshop om Intimitet i København og Jylland

Mange af os længes efter mere intimitet, nærvær og nydelse i vores liv. Samtidig kan det være en både svær og sårbar størrelse, som mange føler sig udfordrede i – i relationen til sig selv eller sin partner.

Sammen vil vi på workshoppen skabe et trygt rum til at undersøge, hvordan tabuer, klicheer, myter, overbevisninger, smerte og skam i forhold til vores følelser , krop og seksualitet, påvirker vores evne til at være intime. Og selvfølgelig hvordan vi sætter os selv fri og skaber mere af det, vi længes efter.

Redskaber til at sætte dig selv fri uden at miste nærheden

Du vil på workshoppen blive klogere på, hvor dine begrænsninger og blokeringer er i forhold til intimitet samt modtage støtte fra mig, gruppen og de konkrete redskaber, vi arbejder med på workshoppen til at komme videre. Alle øvelser foregår fuldt påklædt og er en invitation til at gå på opdagelse i dit indre.

Efter workshoppen vil du have mulighed for at skabe mere intimitet i dit liv på de planer, du længes efter, om det er følelsesmæssigt eller fysisk.

Kom uanset om du er mand, kvinde i forhold eller single.

Udtalelser

Tilmelding og praktisk

  • DATO: 5/12-21
  • TID: Kl. 9:00-15:00
  • PRIS: 725 kr. per person,  1000kr ved tilmelding af 2 personerPrisen inkluderer kaffe, te og snacks. Du kan medbringe egen frokost.
  • TILMELDING: skriv til tanja@intimatelyalive.com
 

Herefter overfør pengene til 3361-0010124964 , så er din tilmelding registreret. Skriv dit navn og dato for workshop.

Når jeg har modtaget din tilmelding og betaling, sender jeg dig nogle spørgsmål, du skal besvare og medbringe til workshoppen. Dette er din forberedelse og udgangspunkt for dagen. Du skal afsætte ca 1,5 times forberedelse inden workshoppen.

Medbring: Papir, skriveredskaber og en yogamåtte.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig på tanja@intimatelyalive.com eller på tlf: 51928071