I en tid med masser af forandringer, omstruktureringer, uvished og frygt, kan det være let at lade sig rive med og miste kontakten sin krop, behov og grænser. Miste fodfæste og jordforbindelse – måske endda blive væltet omkuld. 

Derfor har jeg lavet en meditation, som vil støtte dig i at skabe et kærligt, stærkt og stabilt indre fundament, du vil kunne læne dig ind i når som helst.

 

Meditationen er kort og simpel.

Den vil støtte dig i at skabe mere nærvær indeni – støtte dig i at vende HJEM. Herfra er det lettere at holde tungen lige i munden og fødderne solidt plantet på jorden, så du kan træffe valg, der nærer og løfter dig.  Du vil kunne navigere mere bevidst og kærligt gennem livet, uanset hvilke udfordringer eller turbulens du må møde.

 

Jeg håber først og fremmest meditationen vil støtte dig, når du har brug for at skabe mere nærhed med og kontakt til dig, dine behov og grænser og at den nærhed vil sprede sig til dem du holder af. 

Fyldt op og groundet i DIT fundament,  vil du være mere nærværende, til stede og til gavn – ikke bare i dine nære relationer med også ude i verden. 

 

Jeg inviterer altid til, at man finder sin egen vej.

Den, der giver mening og føles sand indeni – så leg med meditationen. Brug den hele eller dele af den. Find dine ord og din stil. Det, som nærer din VÆRENS tilstand og nærvær bedst mulig.

Du kan intet gøre forkert. Du vil blot få en masse erfaringer med og feedback fra din iboende intelligens, som støtter dig i at finde den vej, der er din.

 

God fornøjelse!

Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at dele dine erfaringer med meditationen på tanja@intimatelyalive.com