Intimiteten til dig selv – fundamentet

Uanset på hvilke områder du ønsker mere intimitet, så starter det med DIG og din villighed til at skifte gear fra gøren til væren – fra hoved til krop og følelser.

 

Intimitet er ikke noget, du skaber ved at læse eller høre om det, forstå og analysere det mentalt. 

Intimitet er LEVENDE og skal derfor sanses, mærkes, føles, erfares, huskes og praktiseres – af dig!

 

Hvis du ikke kan mærke, være med og respektere din krop, dine følelser, behov, grænser og sandhed, vil du let føle dig misforstået, umødt og presset i det intime rum og dine relationer generelt.

 

Mit ønske er, at støtte dig i at vende den tendens. Minde dig om og hjælpe dig med at reconnecte til din healende indre kraft, visdom og natur. Fordi der er min erfaring, at selv under de dybeste lag af betingelser og smertefulde erfaringer fra vores fortid, er vi alle hele og intakte.

 

Det vil sige, vi er ikke gået i stykker og er derfor heller ikke noget, der skal fikses! OG vi er de voksne  – dem, som er den nu.

 

Det er både simpelt, kraftfuldt og svært på en gang!

jannes-jacobs-pMQgDg_8z88-unsplash

Hvorfor er vores fundament skredet?

Vaner og mønstre kan være svære at få brudt, særligt fordi de fleste af dem er dybt forankrede i os og har været en del af en overlevelsesstrategi. 

Samtidig lever vi i et samfund, hvor vi er trænet i at beherske, moderere os, lukke af og i, så vi kan være effektive, skabe resultater og opretholde glansbilledet, hvordan end, vi har lært det skal se ud. 

Vi forføres af alt det, vi tror, vi bør og skal opnå og lykkes med i et uendeligt ræs med et hav af forventninger. Og pludselig, trods de bedste intentioner, er hverdagen fyldt med træthed, stress, konflikter, brok og uro. 

Særligt under pres bliver vi umodne i vores reaktioner og adfærd. Hvis vi tør mærke efter, bliver det særligt her meget tydeligt, hvor vi bevidst som ubevidst er villige til at manipulere, forhandle og måske endda sælge ud af os selv – kropsligt, følelsesmæssigt, seksuelt og værdimæssigt.

Det er hverken særligt kønt eller  rart for de involverede, når ovenstående ruller. Det kan være fristende bare at lukke øjne, ører, krop og hjerte, så vi ikke behøver mærke konsekvenserne af disse handlinger.

Men prisen er stor! Nærheden og livet siver stille ud på flere planer. 

Vi mister ikke “kun” kontakten til os selv, vores behov og grænser. Vores helbred og relationer belastes også!

Kender du det?  Og er du villig til at lære dig selv at kende bedre end nogen anden?


Vil du være din egen bedste ven & autoritet – en vis, kærlig og værdig af slagsen, hvor du:


  • siger farvel til de slør, mønstre og blokeringer, som har forhindret dig i at være, mærke, respektere og nære DIG.
  • igen kan mærke, favne og respektere dine behov og grænser (kropsligt, følelsesmæssigt, seksuelt, mentalt og sjæleligt
  • gennem din væren, skaber en forståelse for dig selv og sammenhængende mellem dine kropssansninger, følelser, tanker, reaktioner og adfærd.
  • kan skabe nærende og intime relationer
  • får sat dine kvaliteter i spil og står i din fulde kraft, fordi du ER!
  • kan begynde at LEVE og NYDE i stedet for blot at overleve
  • lever mere i nuet– fri af fortiden og i tillid til fremtiden. Hvor du modigt benytter dig af friheden og privilegiet til at træffe de valg, som nærer og støtter dig i at leve det liv, der giver mening for dig.
 

Vil du skabe sunde relationer fra et stærkt indre afsæt ?

Så vil jeg vil elske at møde dig og få lov til at støtte dig på DIN rejse.