RIGTIGE MÆND – ER FØLELSER, TERAPI OG SELVUDVIKLING OGSÅ FOR JER ?!?

RIGTIGE MÆND – ER FØLELSER, TERAPI OG SELVUDVIKLING OGSÅ FOR JER ?!?

JA for f…. Og der er mere end nogensinde brug for at I kommer med jeres bidrag til at genfinde balancen og få polerne til at mødes. Indefra og ud!

I længe har selvudvikling og terapiverdenen været domineret af kvinder. Og det har den bla været pga betingelser vi har med os fra vores ophav og samfund: alle de følelser, den kiggen ind af eller navlepilleri som det også kan få karakter af , er for kvinder. At vise følelser er svagt, store drenge græder ikke, følsomme mænd er uattraktive, og alt det der.

Men nu snakket vi 2018! Vi har heldigvis flyttet os, og det er nødvendig for at vi kan gentablere balancen. På det personlige plan, i vores relationer og i verden.
Vi har alle adgang til alle kvaliteter i os, også dem som vi har været tilbøjelige til at identificere på køn. Men hvor meget kontakt vi har med dem, hvor plads de har fået og hvor meget værdi vi har givet dem, afhænger af det betingelser vi har haft med os.

Det betyder at de fleste af os har lukket ned for og måske endda skammet os over bestemte følelser, adfærd og vores seksualitet. Det skaber en masse udfordringer -specielt i relationen til os selv , vores partner og vores børn. Og så længe vi ikke forholder os til kernen af problematikken , vil vi, kvinder som mænd fortsat ty til diverse afhængigheder og misbrug af mad, diverse stimulanser, arbejde, sport, personligheds karakteristika, magt, kærlighed, og sex. Det skaber en afstand og adskillelse, ikke kun i os selv, men også i vores relationer og interaktioner med andre mennesker.

Så spørgsmålet er – om du som mand også er klar til at kigge ind af? Finde balancen i alle dine kvaliteter – uden skam, og begynde at skabe dine relationer fra det sted. Med langt mere nærhed og værdighed – til dig og dem du holder af? Det håber jeg du er. For der er så meget brug for I også stepper op og bidrager til rejsen, evolutionen om du vil, som den I er – med alt hvad I er. Fri af alle de begrænsninger der er blevet påduttet det at være en ‘rigtig mand’ .

Kunne du tænke dig at have mig som din støtte undervejs, kan du kontakte mig på 51928071 eller tanja@liveinbalance.dk