Kend, elsk og hav tillid til dig selv

Kend, elsk og hav tillid til dig selv


Det er VEJEN til mere nærvær og intimitet på alle planer – i relation til dig selv og andre. Tro mig, jeg har prøvet mange andre veje, og det er den eneste, der har skabt mere af det jeg ELSKER og som fylder mit liv med endnu mere mening, kærlighed og nærvær ❤️

Hvor godt kender du kender dig selv, dine reaktioner, dine behov og grænser?
Både når du er fri og i balance, men også i smerte, vrede , magtesløshed og under pres?
Hvor tilstede og nær kan du være med selv, hvad end dit nu, øjeblikket og livet byder?
Kan du finde tilliden og kærligheden frem, uanset om det er dit lys eller mørke der viser sig ? Kan du høre din indre stemme og vejledning? Kan du finde modet og viljen til at lytte – også når svaret er et andet end du håbede eller når du er faret vild?

I et samfund og en tid, hvor alt går stærkt, skal effektiviseres og vores værd oftest bliver målt i præstationer og status – i det ydre – har mange mistet kontakten og tilliden til vores indre. Særligt alt det vi har vurderet som ikke præsentabelt eller ‘rigtigt’.

Min erfaring er at jo mere vi dømmer og skammer, lyver og fejer ting ind under gulvtæppet , jo mere mister vi kontakten, kærligheden og tilliden til os selv. Når vi ikke kan være tilstede og nær med ALT, hvad der sker inde i os, er, vil samme afstand afspejles i vores relationer. Intimiteten og nærheden lider på alle planer.

Kender du det ? Og længes du også efter mere intimitet i dit liv, med dig selv og dem du holder af? Og ønsker du også at kunne bevare nærheden, selv i svære og konfliktfyldte stunder .

Så tjek mine cafemøder og workshops ud i følgende links.

https://www.facebook.com/events/548136352283918/

https://www.facebook.com/events/269430360351116/?ti=icl

Jeg vil elske sammen med dig og andre, der føler sig kaldet til mere intimitet, at skabe et trygt rum, til at møde det, der er svært, skaber smerte og måske endda er skamfuldt. At samle modige rejsefælder at følges med på vejen HJEM , til os selv ❤️

God weekend❤️

Kærligst Tanja